Logo Learn2RUN med lenke til forsiden

Våre instruktører

Lyst til å bli instruktør?

Placeholder image

Siri Halle

Siri er tidligere aktiv friidrettsutøver. Hun begynte sin løpekarriere i Fossum, drev med sprint, mellomdistanse og mangekamp.

Siri har utdanning fra idrettshøyskolen og er siviløkonom. Hun er også tidligere jr-verdensmester i langrenn. Siri elsker å spre idrettsglede. Siri holder Learn2Run-kurs i Oslo.

"Dette er en av de aller beste kursene jeg noen gang har deltatt på. Siri var rett på sak, tydelig, med få ord greide hun å beskrive det essensielle. Kombinasjonen mellom introduksjon, gjøre øvelser og "bli" sett - med etterfølgende feedback var topp." Geir, deltager.

Placeholder image

Benedicte

Benedicte er en aktiv friidrettsutøver som har spesialisert seg på langsprint.

Hun har vært i norgestoppen siden 2006 og er innehaver av en rekke medaljer, blant annet to gull på 400m og et gull på 400m hk på seniornivå.

Hun har også hatt norsk rekord på distansene 300m hk og 600m.

Benedicte holder Learn2Runs løpekurs i Oslo og Bærum.

Placeholder image

Eivind

Eivind er 30 år og bosatt på Lambertseter i Oslo. Har tidligere vært aktiv friidrettsutøver, og har trent mot 400m og 800m.

Han har løpt 400 meter på 50,89 og 800 meter på 1.57,48. Dette var som student i Trondheim. Nå jobber Eivind i Oslo og er aktiv mosjonist.

Av trenerutdanning har Eivind Trener 1 kurs i friidrett (barnefriidrett + ungdomsfriidrett).

Eivind holder løpekurs i Oslo, Asker og Bærum.

Placeholder image

Folake

Folake har drevet med friidrett siden hun var 15 år, og satser fortsatt fullt ved siden av å studere juss på universitet. Hun løper 60m, 100m og 200m - med andre ord en sprinter.

Folake har en sølvmedalje på 100m fra jr. Em i 2009. Hun har også deltatt i en rekke jr og senior mesterskap.

Folake er nyutdannet jurist.

Folake holder Learn2Run-kurs i Oslo.

"Kjempebra! Det var helt kanon! Skulle gjerne gått på kurs med dere hver dag året rundt! Instruktøren er helt rå. Hun klarte elegant å få alle med til tross for at ferdighetsnivå varierer." Ragnhild, deltager.

Placeholder image

Hilde

Hilde er tidliger aktiv friidrettsutøver. Hun er blant annet tidligere jr. Norgesmester på 800 m og 3000 m og har 5. plass som beste prestasjon i senior NM (1500m). Hun har vunnet NM stafett og Holmenkollstafetten med BFG Fana. Hun har representert Norge internasjonalt. I 2002 fikk hun sitt første barn og idrettskarrieren ble til er aktiv mosjonist- tilværelse.

De siste årene er det lengre løp som har fanget interesse og Hilde har deltatt i flere halvmaraton og maraton. Hilde har bred kunnskap innenfor utholdenhetstrening, løps- teknikk og treningsplanlegging og er lærer av yrke. I tillegg er hun nyutdannet personlig trener fra Norges Idrettshøyskole

Hilde holder Learn2Run-kursene i Bergen.

 

Placeholder image

Jan-Ove

Jan Ove drev med friidrett hver sommer fra han var 10 til 16 år. Etter det ble det mest ski, der han er tidligere toppløper.

Til daglig jobber han som lærer, og er utdannet Faglærer idrett/idrettspedagog. Han er genuint interessert i og har stor kunnskap om trening, livsstil og fysisk aktivitet.

"Veldig fornøyd med kurset! Dyktig og inspirerende instruktør". Gro, deltager. "Meget dyktig og hyggelig instruktør. Fikk med seg alle, og var meget pedagigisk i sin tilnærming". Helene, deltager.

Jan-Ove holder Learn2Run-kurs i Oslo.

Placeholder image

Jon Per

Jon Per er oppvokst i et orientering- og skimiljø i Østerdalen og er blant de aller mest erfarne trenerne i Learn2. Han har bakgrunn som kretslagstrener både i langrenn og skiskyting. Han har tidligere selv vært i norgestoppen i skiskyting og deltatt internasjonalt i verdenscup og europa cup.

Av trener-utdanning har Jon Per trener 3 utdanning og Diplomtrener gjennom NIF/Olympiatoppen.

Jon Per holder Learn2Run-kurs i Bærum.

"Jon Per er en rolig og behagelig person med god utstråling. Han ser alle deltakerne og gir gode og konstruktive tilbakemeldinger. Lærte masse av ham. Kommer til å anbefale kurset til andre. Tusen takk for meg og hils til Jon Per."

 

Placeholder image

Karianne

Karianne er 44 år og bor i Bærum. Hun drev aktivt med friidrett (800-1500) i oppveksten, med mange gode resultater. De siste 5-6 årene har hun tatt opp igjen denne interessen.

Karianne løper gjerne forsatt noen løp på banen, men løper nå hovedsaklig fra 5 km til hel maraton. Rekorder i år: 5 km: 18,41, 10 km. 38,11, halv: 1,24, og hel 3.08.

Karianne jobber til daglig som lærer.

Karianne holder Learn2Run-kurs i Oslo, Asker og Bærum.

"Karianne er utrolig dyktig og pedagogisk. Så flott, lett og intuitivt instruert. Alt sitter som spikret i hodet og overraskende bra i kroppen og. Jeg løper lettere og er så glad for at jeg tok kurset." Eyrun Thune, deltager.

Placeholder image

Maren

Maren er tidliger aktiv friidrettsutøver fra Trondheim. I voksen alder har hun etablert seg som en ivrig mosjonist, med langrenn og løping som soleklare favorittaktiviteter. Maren trives godt med å spre løpeteknikk og løpsglede!

Maren holder løpekurs i Oslo.

"Maren er strålende - glad, positiv og oppmuntrende og flink til å gi tilbakemeldinger til hver og en av oss." Eli, deltager.

"Inner tier for meg. Bra med "få" personer - vi var 5. Alle fikk sakt noe og fikk konkrete tilbakemeldinger" Dag Roar, deltager.

Placeholder image

Marthe Katrine

Marte er eliteløper i langrenn og i friidrett. Hun vant Oslo Maraton sist sesong og har en rekke meritter. Hun har blant annet vunnet Birkebeinertrippelen årene 2010, 2011 og 2012. Hun har deltatt i flere verdenscuprenn i langrenn og har et gull fra VM i vintertriathlon i U23.

Marthe holder Learn2Run-kurs på Gjøvik og Lillehammer.


"Morsomt, lærerrikt og inspirerende." Heidi, deltager.

Placeholder image

Tanja

Tanja er tidligere friidrettsutøver med NM deltagelser på 400mhk, samt mellomdistanse og gateløp. Av idrettsudanning er Tanja utdannet Idrettslærer fra Norges Idrettshøgskole, samt Topptrener 1 fra Olympiatoppen.

Hun jobber til daglig som Idrettslærer ved Frederik II VGS i Fredrikstad. Hun er fortsatt friidrettstrener i Fredrikstad Idrettsforening.


Tanja holder Learn2Run-kurs i Oslo og Østfold.

"Meget bra kurs og det ble gjennomført med en befriende humor. Flott at hver enkelt fikk tips til hva vi kunne bli bedre på. Var deilig sliten etterpå." Per, deltager.

Placeholder image

Veronica

Som dere skjønner har vi to dyktige løpere og instruktører som heter Veronica. Veronica U er også toppløper i dag. Av sportslige resultater kan vi nevne blant annet: Veronica er Nordisk mester for junior på 4x400m i 2011, bronse fra NM jr 800m i 2012 og sølv NM jr 800m 2011.

Veronica har entusiasme og engasjement for løping og syntes det er noe av det morsomste å drive med. Ved siden av idretten går hun Grunnskolelærer utdanning ved Høyskolen i Oslo og Akershus.

Veronika holder Learn2Run-kurs i Oslo.

Placeholder image

Veronika

Veronika er toppløper i dag. Av sportslige resultater kan vi nevne blant annet: Seier i Birkerbeinerløpet og Sentrumsløpet, deltakelse i VM halvmaraton og flere pallplassering i NM.

Veronika liker å spre løpeglede og er vant til å veilede og være en inspirator for andre.

Veronika holder Learn2Run-kurs i Oslo.

"Veronica er veldig kompetent og en utrolig god lærer. Hun ga oss veldig gode øvelser, tips, individuelle anbefalinger og oppmuntring. Det var en fin stemning i gruppen og vi kjente at løpingen blir allerede lettere og morsommere etter den første treningstimen! Takk!" Rita, deltager.

Våre Kidsa-instruktør

Her er en presentasjon av instruktørene på barne- og ungdomskursene

Placeholder image

Preben

Preben har bakgrunn som fotballspiller. Tidlig sto valget om å satse på friidrett eller fotball. Da valgte han å bli en fotballspiller som var spesielt god til å løpe. Han elsker å løpe og har stor glede i lære andre god løpeteknikk og inspirere unge til å like å løpe.

Preben holder Kidsa-kurs i Kristiansand.